AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo duvarı görmek

Kahve falında banyo duvarı görmek

Kahve falında banyo duvarı görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zarar göreceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo duvarı gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında banyo duvarı görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini banyoda görmek doğru olanı seçeceğine, elde edilecek menfaatlere rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini banyo yaptığını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında babanın banyo yaptığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında banyoda abdest almak büyük adımlar atacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu banyo ettirmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo havlusuyla dolaşmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye banyo yaptırmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir