AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı kaymak

Kahve falında ballı kaymak

Kahve falında ballı kaymak bunun da fal sahibine sorun olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, fırsatların elden kaçacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ballı kaymak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında bal kaymak yemek iç dünyasının güzelleşeceğine, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında bal ve kaymak yemek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı kaymak yemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı bal yemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymak bal yemek hiçbir sorun yaşanmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalettir.

Kahve falında balla kaymak yemek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bal kaymak almak takdir edileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bal kaymak sevdiği insanların olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir