AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla yemek yedirmek

Kahve falında zorla yemek yedirmek

Kahve falında zorla yemek yedirmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında zorla yemek yedirmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında zorla yemek yedirilmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine zorla yemek yedirmek malının artacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında zorla yumurta yemek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla tatlı yemek harama göz dikmeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla balık yemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorla et yemek büyük hatalar yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında zorla domuz eti yemek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir