AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla iğne olmak

Kahve falında zorla iğne olmak

Kahve falında zorla iğne olmak övgü dolu sözler duyacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kolaylık elde edeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla iğne olmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında zorla iğne vurulmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla iğne olmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla ağlamak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında zorla zina yapmak hayatının da kolaylaşacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının zorlandığını görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yürümede zorlanmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla nişanlandığını görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yürümekte zorlanmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir