AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık satıldığını görmek

Kahve falında balık satıldığını görmek

Kahve falında balık satıldığını görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık satıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş balık satın almak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında süs balığı satın almak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamsi balık satın almak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış balık satın almak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık satın almak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan balık satın almak aksiliklerin aşılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık satıldığını görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir