AnaSayfa / Genel / Kahve falında zombi olmak

Kahve falında zombi olmak

Kahve falında zombi olmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında zombi olmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında zombilerden kaçmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında zombi olmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında zombiler görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zombilerle savaşmak ticaret ehli kimse olacağına, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zombiden kaçmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok zombi görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zombi olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında zombi tarafından kovalanmak aşının da çoğalacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir