AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pişirmek

Kahve falında balık pişirmek

Kahve falında balık pişirmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, rızkının da çoğalacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında balık pişirmek gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında balık pişirmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balık pişirmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında balığın pişirdiğini görmek bir ömür olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık pişirdiğini görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında pişirilmiş balık yemek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında balık pişiren birini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada balık pişirmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin balık pişirdiğini görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir