AnaSayfa / Genel / Kahve falında zikredenleri görmek

Kahve falında zikredenleri görmek

Kahve falında zikredenleri görmek örnek insan olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, büyük bir projeye girileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, inancının eksileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zikredenleri gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında zikredenleri görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında esmaül hüsna zikretmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide zikretmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zikreden insanlar görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zikreden birini görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Kahve falında zikreden çiçek görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir