AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ve ekmek yemek

Kahve falında zeytin ve ekmek yemek

Kahve falında zeytin ve ekmek yemek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ve ekmek yemek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında zeytin ekmek yemek görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin peynir ekmek yemek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ekmek yemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağlı ekmek yemek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekmekle zeytin yemek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında zeytin ve ekmek yemek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir