AnaSayfa / Genel / Kahve falında zengin biriyle evlenmek

Kahve falında zengin biriyle evlenmek

Kahve falında zengin biriyle evlenmek güç ve para kaybedeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işarettir.

Kahve falında zengin biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında zengin biriyle evlenmek işi ile gündeme geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok zengin biriyle evlenmek sevdikleri ile kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının zengin olduğunu görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin zengin olduğunu görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini zengin görmek bunun şans olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına delalettir.

Kahve falında birden zengin olmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini zengin görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok zengin iş adamı görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir