AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü buruşturmak

Kahve falında yüzünü buruşturmak

Kahve falında yüzünü buruşturmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü buruşturmak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzünü buruşturmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün buruştuğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buruşmuş yüz görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü buruşmuş görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında buruc süresini okumak endişelerin ve korkuların geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Kahve falında kağıt buruşturmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında buruc suresi görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruşmuş para görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir