AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde karınca görmek

Kahve falında yüzünde karınca görmek

Kahve falında yüzünde karınca görmek hayattan her istediğini alacağına, güzel günler yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde karınca gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde karınca görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ve karınca görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken karınca görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, gelirinin de artmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde karınca görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Kahve falında karınca sürüsü süpürmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karıncaları süpürmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde karınca yuvası görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir