AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük ve küpe görmek

Kahve falında yüzük ve küpe görmek

Kahve falında yüzük ve küpe görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük ve küpe gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Kahve falında küpe yüzük bulmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet eder.

Kahve falında altın küpe ve yüzük görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında kolye yüzük küpe görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpe yüzük görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında gümüş yüzük ve küpe görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzük küpe görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir