AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü suya düşürmek

Kahve falında yüzüğü suya düşürmek

Kahve falında yüzüğü suya düşürmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, güzel bir hayat geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü suya düşürmek gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında suya yüzük düşürmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü suya düşürmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğü suya düşürmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü denize düşürmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Kahve falında elinden yüzük düşürmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğü düşürmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük taşını düşürmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir