AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kıpkırmızı görmek

Kahve falında yüzü kıpkırmızı görmek

Kahve falında yüzü kıpkırmızı görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sıkıntılarından arınacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü kıpkırmızı gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında yüzünü kıpkırmızı görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kıpkırmızı görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıpkırmızı nar görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kıpkırmızı karpuz görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kıpkırmızı kan görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kıpkırmızı elbise giymek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kıpkırmızı deniz görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıpkırmızı elma görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir