AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz kızarıklığı görmek

Kahve falında yüz kızarıklığı görmek

Kahve falında yüz kızarıklığı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, günahlara, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında yüz kızarıklığı gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzünde kızarıklıklar görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kızarık görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde kızarıklık görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında yüz kızarıklığı görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızarık yüz görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta kızarıklık görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulur.

Kahve falında boynunda kızarıklık görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında deride kızarıklık görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir