AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz derisi görmek

Kahve falında yüz derisi görmek

Kahve falında yüz derisi görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz derisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında yüz derisini soymak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş inek görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzülmüş insan derisi görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında derisi yüzülmüş insan görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Kahve falında derisi yüzülmüş adam görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derisi yüzülmek yapılan hataların tekrarlanacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün derisinin yüzüldüğünü görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında derisi yüzülen insan görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir