AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyerek kuran okumak

Kahve falında yürüyerek kuran okumak

Kahve falında yürüyerek kuran okumak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Kahve falında yürüyerek kuran okumak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında hastaya kuran okumak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kilisede kuran okumak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında cami içinde kuran okumak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kuran okuduğunu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurana başlama duasını okumak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında denizde kuran okumak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun kuran okuduğunu görmek ün sahibi birisi olunacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir