AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışında kaybolmak

Kahve falında yurtdışında kaybolmak

Kahve falında yurtdışında kaybolmak fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zararların telafi edileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışında kaybolmak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Kahve falında yurtdışında kaybolmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla yurtdışına gittiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yurt dışına taşınmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yurtdışında gezmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yurtdışından aranmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yurtta olduğunu görmek sevgisinin artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yurtdışına gitmek patlama noktasına geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir