AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus as görmek

Kahve falında yunus as görmek

Kahve falında yunus as görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, ağız tadının kaçacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yunus as gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Kahve falında yunus as duasını okumak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus as görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asmış birini görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızır as görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında asr suresi dinlemek onları okula göndereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eyyüp as görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında azrail as görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini asmış adam görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir