AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü para almak

Kahve falında yüklü para almak

Kahve falında yüklü para almak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hızlanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında yüklü para almak gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında yüklü miktarda para bulmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü para bulmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüklü miktarda kağıt para görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü para görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü bir para görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü para almak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında yüklü miktarda para görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında yüklü para kaybetmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir