AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka ekmek toplamak

Kahve falında yufka ekmek toplamak

Kahve falında yufka ekmek toplamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek toplamak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Kahve falında yufka ekmek toplamak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında yufka ekmek yapıldığını görmek komşularla ters düşüleceğine, iyiliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek vermek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek yapmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yufka ekmek yaptığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmek satın almak devlete hizmet etmeye, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir