AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun ortasında oturmak

Kahve falında yolun ortasında oturmak

Kahve falında yolun ortasında oturmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, beklediklerini duyacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolun ortasında oturmak gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında yol ortasında oturmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yolun ortasında oturmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yol ortasında yatmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında yol ortasında yıkanmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yolun ortasında yemek yemek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yolun ortasına tuvaletini yapmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına sıçmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir