AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu olduğunu görmek

Kahve falında yolcu olduğunu görmek

Kahve falında yolcu olduğunu görmek kazançlı bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hatalı yollara gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, günahtan temizlenmeye, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yolcu olduğunu gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Kahve falında başkasının yolculuk yaptığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında otobanda yolculuk etmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi yolcu etmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolculukta namaz kılmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında uzaya yolculuk yapmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir