AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık para almak

Kahve falında yırtık para almak

Kahve falında yırtık para almak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık para almak gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Kahve falında yırtık kağıt para almak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık para vermek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ucu yırtık para görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık para almak hayatının bir anda cennete döneceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt yırtık para görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yırtık para saymak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yırtık kağıt para bulmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yırtık para yapıştırmak herkesin desteğinin alınacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir