Kahve falında yılan yumurta görmek

Kahve falında yılan yumurta görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, zararının büyük olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında yılan yumurtaları görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ve yumurtası görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hedeflere ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yılan yumurtası yemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yılan ve yumurta görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtadan yılan çıktığını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve yumurtasını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, başarıya giden yollarını açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir