AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tıslaması görmek

Kahve falında yılan tıslaması görmek

Kahve falında yılan tıslaması görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan tıslaması gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Kahve falında tıslayan yılan görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tıslaması görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tıstan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kimseyle konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında tıslayan kedi görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yılan yemek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde sürünen yılan görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında yılanı balkondan atmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalda yılan görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir