AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin ikram etmek

Kahve falında yeşil zeytin ikram etmek

Kahve falında yeşil zeytin ikram etmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin ikram etmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında yeşil zeytin ikram etmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ikram etmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin ikram etmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire zeytin ikram etmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm ikram etmek kazancının azalmayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek ticaretin açılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet eder.

Kahve falında büyük yeşil zeytin görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir