AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sivri biber görmek

Kahve falında yeşil sivri biber görmek

Kahve falında yeşil sivri biber görmek geçiminin yerinde olacağına, diplomalı kimse olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, uygulayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sivri biber gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında yeşil sivri biber toplamak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sivri biber görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivri biber görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivri biber almak kişinin her işi severek yapacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında sivri biber yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivri biber toplamak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sivri biber görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında acı sivri biber görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir