AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salata görmek

Kahve falında yeşil salata görmek

Kahve falında yeşil salata görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, daha sonra işlerin açılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil salata gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil kıvırcık salata görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil salata görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikli salata yemek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik salata yemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil salata toplamak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikli salata görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik salata görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik salatası görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir