AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte yılan görmek

Kahve falında yeşil renkte yılan görmek

Kahve falında yeşil renkte yılan görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkte yılan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında yeşil renk yılan görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte yılan görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah renk yılan görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında her renk yılan görmek verdiği emeklerin heba olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkli yılan görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli yılan görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renkli yılan görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın renkli yılan görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir