AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli araba almak

Kahve falında yeşil renkli araba almak

Kahve falında yeşil renkli araba almak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli araba almak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk araba görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli araba kullanmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkte araba görmek bedeninin de iyileşeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli arabaya binmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli araba görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli araba almak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk araba sürmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı renk araba görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir