AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakıcılık yaptığını görmek

Kahve falında bakıcılık yaptığını görmek

Kahve falında bakıcılık yaptığını görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında bakıcılık yaptığını gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başkasının çocuğuna bakıcılık yapmak büyük adımlar atılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bebek bakıcısı görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Kahve falında hasta bakıcı görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakıcı görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hasta bakıcı olmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hasta bakıcılığı yapmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bakıcılık yaptığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bakıcılık yapmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir