AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakara suresi duymak

Kahve falında bakara suresi duymak

Kahve falında bakara suresi duymak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, aksiliklerin aşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakara suresi duymak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında bakara suresi duymak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında bakara suresini duymak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakara suresinin ilk beş ayetini okumak kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bakara suresinin son iki ayetini okumak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında bakara suresinin son iki ayetini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bakara suresinin okunduğunu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bakara suresi görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakara suresi dinlemek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir