AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fırın görmek

Kahve falında yeşil fırın görmek

Kahve falında yeşil fırın görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fırın gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fırın görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında sıcak fırın görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini fırında görmek kendisini iyi hissedeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek fırını sahibi olmak haneden birinin ayrılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında fırından sıcak pide almak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırından çıkmış ekmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fırın satın almak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrikli fırın görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir