AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbiseli adam görmek

Kahve falında yeşil elbiseli adam görmek

Kahve falında yeşil elbiseli adam görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbiseli adam gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Kahve falında yeşil elbiseli adam görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseli adam görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi takım elbiseli adam görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert takım elbiseli adam görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah takım elbiseli adamlar görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elbiseli adam görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulur.

Kahve falında takım elbiseli adam görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz takım elbiseli adam görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir