AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dağlar görmek

Kahve falında yeşil dağlar görmek

Kahve falında yeşil dağlar görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, aile saadetinin de artacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağlar gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek büyük başarıla kazanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bir dağ görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dağ görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikli dağ görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve dağ görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik dağ görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir