AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber topladığını görmek

Kahve falında yeşil biber topladığını görmek

Kahve falında yeşil biber topladığını görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, elde edilen nasibin artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, evine haciz geleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber topladığını gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında dalından yeşil biber toplamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil biber toplamak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber topladığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sivri biber toplamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, memur ise terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil biber toplamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeden yeşil biber toplamak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yeşil biber toplamak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir