AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber aldığını görmek

Kahve falında yeşil biber aldığını görmek

Kahve falında yeşil biber aldığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber aldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Kahve falında yeşil biber aldığını görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta yeşil biber görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil biber satın almak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı biber görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı biber görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil biber dolması yemek darlığa düşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında peynir ve yeşil biber görmek yeni bir eve taşınılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir