AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin yandığını görmek

Kahve falında yerin yandığını görmek

Kahve falında yerin yandığını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kötü haberlerin alınacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerin yandığını gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında bir yerlerin yandığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında her yerin yandığını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerinin yandığını görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir yerin yandığını görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerin yandığını duymak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yerin yandığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında iş yerinin yandığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının arabasının yandığını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir