AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden bal yemek

Kahve falında yerden bal yemek

Kahve falında yerden bal yemek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden bal yemek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yerden bal yemek işlerin büyük kazanç getireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında ballı pasta yemek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kaşık bal yemek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal yağ yemek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal yemek ve görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Kahve falında tereyağlı bal yemek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında bal peteği yemek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sıcak bal yemek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir