AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden domates koparıp yemek

Kahve falında bahçeden domates koparıp yemek

Kahve falında bahçeden domates koparıp yemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden domates koparıp yemek gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bahçeden domates yemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede domates yemek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden domates koparıp yemek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında bahçe domatesi yemek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil domates bahçesi görmek mallarının artacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede kırmızı domates görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye domates ekmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden domates toplamak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir