AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer elması çıkarmak

Kahve falında yer elması çıkarmak

Kahve falında yer elması çıkarmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer elması çıkarmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yer elması çıkarmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında elmas çıkarmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan elmas çıkarmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Kahve falında yer elması toplamak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yer elması yemek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, isminden sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında yer elması yediğini görmek günlerini bunun için harcayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yer elması görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer elması almak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir