AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yıl ağacı görmek

Kahve falında yeni yıl ağacı görmek

Kahve falında yeni yıl ağacı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni yıl ağacı gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında yeni yıl ağacı görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında yeni yıl görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir yıla girdiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni yıl kutlamak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında yeni yıla girdiğini görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yılı kutlamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında mesut yılmazuı görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıllardır görmediğin birini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir