AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni güzel bir ev görmek

Kahve falında yeni güzel bir ev görmek

Kahve falında yeni güzel bir ev görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni güzel bir ev gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında güzel yeni ev görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni güzel bir eve taşınmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında yeni ve güzel bir ev görmek kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel ve yeni ev görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet eder.

Kahve falında yeni güzel bir ev görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeni güzel eve taşınmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ve güzel bir eve taşınmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel yeni ev görmek yeni mallara sahip olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir