AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev ve araba görmek

Kahve falında yeni ev ve araba görmek

Kahve falında yeni ev ve araba görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ev ve araba gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeni ev ve araba görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kimden akıl soracağına delalettir.

Kahve falında yeni arabalar görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir araba kullanmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni araba bakmak fakirleşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yeni araba görmek nice noksanlık içinde olduğuna, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni araba aldığını görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz araba görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir