AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev aramak

Kahve falında yeni ev aramak

Kahve falında yeni ev aramak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, makamının tehlikeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ev aramak gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında yeni ev aramak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaşama dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ev aramak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni iş aramak kolaylıklarla karşılaşacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında satın almak için ev aramak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, başarılarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında bir ev aramak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında satilik ev aramak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde bir şey aramak sürekli tartışacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir