AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş köpek görmek

Kahve falında yeni doğmuş köpek görmek

Kahve falında yeni doğmuş köpek görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ticaret ehli kimse olacağına, yiyip içeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş köpek gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında yeni doğmuş köpek yavrusu görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş köpek görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş köpek yavruları görmek aldığı borçların katbekat artacağına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebekte diş görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yükünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş balık görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kardeş görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir