AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede ıspanak görmek

Kahve falında bahçede ıspanak görmek

Kahve falında bahçede ıspanak görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede ıspanak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında ıspanak bahçesi görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, küskünlüklerin oluşacağına delalettir.

Kahve falında bahçede ıspanak görmek yılmayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında marul ıspanak görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış ıspanak görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ıspanak toplamak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ıspanak yıkamak canının kıymetini bileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş ıspanak görmek hoşluklarla karşılaşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıspanak tohumu görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir