AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir cüzdan görmek

Kahve falında yeni bir cüzdan görmek

Kahve falında yeni bir cüzdan görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir cüzdan gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir cüzdan almak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında yeni cüzdan aldığını görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni cüzdan almak maddi durumun düzeltileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cüzdan görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Kahve falında yeni nüfus cüzdanı görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni cüzdan görmek makamının tehlikeye gireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanını çalındığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanını boş görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir